Playnews – Najvažnije vesti januar 2018.

Novi rekord, nova linija i nove tarife – pogledajte kojih pet vesti su obeležile januar 2018.

U januaru smo mogli da pročitamo dosta zanimljivih vesti, poput novih rekorda aerodroma u regionu, najava nekih novih linija koja nas očekuju tokom ove godine, a srpska avio kompanija je odlučila i da predstavi veliku promenu svojih tarifa čime.

Aerodrom Nis najbolji u Evropi 2017

5. Aerodrom Konstantin Veliki u Nišu je tokom 2017. godine ispratio do sad najveći broj putnika, njih čak 331.582. Broj predstavlja uvećanje od čak 165,4% u odnosu na prethu godinu, a tokom 2018. se očekuje da će niški aerodrom uslužiti više od 450.000! Celu vest možete da pročitate ovde.

Aerodrom Mostar - Još šest novih linija iz Mostara ove godine

4. Počev od maja, avio kompanije će uvesti linije iz Mostara za Dablin, London, Barselonu, Lisabon i Stokholm, a od avgusta će uvesti i direktnu liniju za Palma de Mallorcu –  celokupna vest je ovde. Na ovaj način putnici će moći da kupe povoljne avio karte za navedene destinacije, a ukoliko putujete iz Beograda možete da rezervišete i povoljan prvoz od/do Mostara.

Aerodrom Beograd - Najbolja ponuda kompanije Vinci Airports

3. Francuska kompanija Vinci Airports najbolje je rangirana od četiri preostala ponuđača u drugoj fazi procesa za izbor koncesionara aerodroma Nikola Tesla, saopšteno je iz Vlade Republike Srbije početkom januara. Vinci Airports obećava da će povećati kapacitete aerodroma i broj letova, a konačna odluka se očekuje krajem marta.

Air Serbia - Predstavljen novi tarifni sistem

2. Avio kompanija Air Serbia je od 24. januara uvela novi tarifni sistem koji podrazumeva četiri nove klase putovanja koje se razlikuju u zavisnosti od izbora dodatnog prtljaga i usluga tokom putovanja.

Wizz Air uvodi novu liniju iz Niša, Tuzle i Ohrida za Beč

1. Low cost avio kompanija Wizz Air najavila je da će krajem ove godine uspostaviti direktne letove između Beča i Tuzle, Ohrida, kao i Niša. Cela vest je ovde, a avio karte se već nalaze u prodaji i možete da ih kupite online po ceni već od 19 EUR.

Koja od ovih vesti je vama najinteresantnija? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

autor: Playtravel

2. decembar 2017.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Nis aerodrom

  Zivka
   odgovori
  13/02/2018

  Kad planirate da uspostavite letove za Dubai i Abu Dabi iz Nisa da nemoramo da putujemo do Beograda.pozdrav

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar