Playnews – Najvažnije vesti maj 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije koje su obeležile prošli mesec!

Moglo se očekivati da će avio kompanije najaviti nove linije i letove na kojim će leteti tokom letnje sezone, ali su iznenađenje uspele da prirede neke avio kompanije koje će povećati prisustvo u regionu i krajem letnje sezone kao i tokom zime. Ipak Air Serbia je uspela da priredi najveće iznenađenje najavom novih linija iz Niša. Pročitajte kojih pet vesti je obeležilo maj 2019.

Wizz Air uvodi letove Niš Friedrichshafen

5. Bez zvanične najave, otkriveno je da low cost avio kompanija Wizz Air planira da uvede liniju Niš Friedrichshafen od 20. septembra 2019. godine. Više detalja o novim letovima možete da pogledate u ovom članku.

Montenegro Airlines pokrenuo liniju Tivat Hanover

4. Početkom maja avio kompanija Montenegro Airlines pokrenula je novu sezonsku liniju između Tivta i Hanovera. Više detalja o liniji Tivat Hanover možete da vidite ovde.

Qatar Airways povećava broj letova iz Beograda Doha

3. Qatar Airways tokom letnje sezone 10 puta nedeljno iz Beograda: ova avio kompanija zvanično je objavila da će tokom letnje sezone povećati broj letova na liniji Beograd Doha. Celu vest možete da pročitate ovde.

Wizz Air premešta još jedan avion u Skoplje, u planu nove linije

2. Skoplje dobija nove linije: low cost avio kompanija Wizz Air planira da tokom jula preseli svoj peti avion na Međunarodni aerodrom u Skoplju. Detaljnije o tome ovde.

Air Serbia od subote pokreće nove linije iz Beograda 2019

1 . Na samom početku maja završen je međunarodni tender za izbor avio kompanije koja će leteti na 12 linija od javnog interesa iz Niša, a avio kompanija Air Serbia je jedina koja je imala ispravnu ponudu. Desetak dana kasnije srpska nacionalna avio kompanija objavila je red letenja kao i cene avio karata na svim linijama a sve to možete da vidite na ovom linku.

Šta je na vas ostavilo najjači utisak prošlog meseca? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticu sajta Play Travel!

autor: Playtravel

1. jun 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
  1. Wizz Air

    Radmila
     odgovori
    04/06/2019

    Kada cete povratiti let Beograd-Rim,bili smo zadovoljni vasom uslugom i povoljnim cenama.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar