TAP Portugal: jeftino iz Budimpešte za Portugal i Španiju

TAP Portugal: Povoljni letovi iz Budimpešte ka Pirinejskom poluostrvu

Dok Tap Portugal zvanično ne sleti na aerodrom u Beogradu, što je mogućnost koja je spomenuta nedavno, ova avio kompanija putnicima iz našeg regiona nudi jeftine avio karte iz Budimpešte.

tap-portugal1

Trenutno su na popustu avio karte na linijama od Budimpešte do portugalskih gradova Lisabona i Porta, ali i do glavnog grada Španije – Madrida. Promocija traje do 30. septembra 2013. godine, a za sve letove u periodu od 4. Novembra 2013. godine i 14. Marta 2014. godine.

 

Avio karte za letove sa aerodroma kod glavnog grada Mađarske ka Lisabonu su već od 222 EUR, a do druge portugalske destinacije, Porta, od 237 EUR. Tap Portugal letovi iz Budimpešte za Madrid su isto na sniženju i avio karta može da se kupi već od 246 EUR.

 

Sva tri sniženja se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom portugalske avio kompanije Tap Portugal. Broj sedišta u avionima sa sniženim cenama je ograničen i ova avio kompanija savetuje da se što pre rezervišu avio karte.

 

Više avio kompanija nude letove od Beograda do Budimpešte, poput Turkish Airlines, Lufthansa ili Austrian Airlines i drugi, a od nedavno se njima pridružila i Belavia Belarusian Airlines.

 

Tagovi


Online rezervacije letova avio kompanije TAP Portugal

Rezervišite odmah avio karte kompanije TAP Portugal online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar