Cathay Pacific – Najpovoljnije avio karte do Australije i Okeanije

Jedna od najboljih avio kompanija na svetu nudi povoljne letove iz Beograda

Avio kompanija Cathay Pacific do 30. juna u ponudi ima povoljne avio karte za letove iz Beograda do Australije, kao i destinacija u Okeaniji.

Cathay Pacific avio karte Beograd Australija Novi Zeland Okeanija

Povratne avio karte za letove iz Beograda do Melburna možete kupiti već od 940 EURavio karte do Adelejda i Brizbejna po ceni od 950 EUR, do Sidneja po ceni od 955 EUR, do Kernsa od 969 EUR, a do Perta od 970 EUR.

Promotivna ponuda avio kompanije Cathay Pacific obuhvata i avio karte za letove iz Beograda do novozelandskog Oklenda i to po ceni od 1069 EUR, dok avio karte do Fidžija možete kupiti po ceni već od 1122 EUR.

Sve cene su navedena za povratne avio karte sa već uključenim svim dodatnim troškovima i za standardnu uslugu avio kompanije.

Cathay Pacific letove iz Beograda ka ovim destinacijama obavlja preko Amsterdama, Rima i Pariza u saradnji sa avio kompanijama Air Serbia, Alitalia i Lufthansa, a zatim i sa presedanjem u Hong Kongu. 

 Avio karte možete kupiti sve do 30. juna 2015. godine, a  za period putovanja do 31. januara 2016. godine.

Iako je period prodaje dugačak, broj mesta po promotivnim cenama je ograničen, pa Vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar