EasyJet – Jeftino do Hrvatske obale!

Dok ne budemo mogli do Niša za 15 evra, bar možemo jeftino do suseda :)

Zbog 600 hiljada putnika prevezenih iz i do Hrvatske u 2015. godini, low cost avio kompanija EasyJet će dodati četiri nove sezonske linije do Hrvatske obale.

EasyJet avio karte letovi Hrvatska

Rastuća popularnost hrvatskih letovališta i ostrva, naterala je britansku kompaniju da se prilagodi situaciji, pa su već u novembru 2015 .godine u prodaji bili letovi Pula – Hamburg i Pariz, kao i letovi iz Dubrovnika za Bristol i Tuluz.

Predstavnik avio kompanija EasyJet, Mateo Tadei, naglasio je da je u 2015. godini lansiran let za Istru, prvi put u istoriji, a da za celu 2016. godinu planiraju još četiri nove linije.

U jeku sezone, tokom avgusta, avio kompanija easyJet je uspela da ponudi skoro isti broj mesta na letovima iz Hrvatske u poređenju sa nacionalnim operaterom. Takođe, u prilog odluci britanskog prevoznika ide i činjenica da su 2015. pored avio kompanije Croatia Airlines, bili najkorišćenija avio kompanija.

Low cost avio  kompanija definitivno planira da nastavi svoj napredak na hrvatskom tržištu tokom narednih godina, ali još uvek bez potvrde kada će se vratiti u Zagreb. Avio kompanija EasyJet je obustavila svoje letove iz Londona ka hrvatskoj prestonici krajem letnje sezone 2014. godine. Prethodnih godina obustavljeni su i letovi iz Pariza i Dortmunda.

EasyJet avio karte letovi Hrvatska

Bez obzira na ovo, iz avio kompanije kažu da je interesovanje za Hrvatskom vrlo primetno, a da se avio kompanija easyJet trudi da na osnovu svojih analiza, novim linijama ka primorju potpomogne lokalnu ekonomiju. Trenutno ovom avio kompanijom možete leteti od i ka 32 destinacije u Hrvatskoj, što je imresivan broj letova za low cost avio kompanije.

U našem regionu, avio kompanija easyJet trenutno ima letove do Ljubljane, Prištine i Beograda, a u toku ove godine biće otvoren let za Tivat, kojim je planirano da se prevoze oko 15 hiljada putnika.

Ipak, kako kažu, Hrvatska obala je trenutni hit u svetu i ostaće glavni fokus u regionu.

Mi kažemo tako i treba, sve dok budemo mogli da nađemo kartu za pedesetak evra do Dubrovnika, Splita ili Pule! :)

Online rezervacije letova avio kompanije EasyJet

Rezervišite odmah avio karte kompanije EasyJet online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 01 Odraslih
  • 00 Dece
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar