Mart – pravo vreme za kupovinu avio karata!

Mnoge avio kompanije tokom marta nude jeftine cene avio karata

Brojne avio kompanije odlučile su da mesec mart obeleže sa promotivnim akcijama na kojim nude povoljne cene avio karte ka najraznovrsnijim svetskim destinacijama.

Beograd  avio karte promotivne cene

Od ovog meseca holandska avio kompanija KLM privukla je dosta pažnje kada je trajno snizila cene avio karata ka Severnoj Americi.

Povratne avio karte na liniji Beograd – Njujork sada možete da kupite već od 419 EUR, dok su avio karte do Montreala od 499 EUR, do Čikaga i Detroita od 519 EUR, do Toronta od 529 EUR. do San Franciska, Atlante i Majamija već od 569 EUR. Više detalja o ovoj ponudi možete pogledati ovde.

Avio kompanija LOT na svojoj promotivnoj akciji do 23. marta ponudila je takođe avio karte za letove iz Beograda do destinacija u Severnoj Americi, a po veoma sličnim uslovima.  Za letove u svojim najmodernijim avionima tipa Dreamliner, avio kompanija Lot ponudila je avio karte do Njujorka po ceni već od 419 EUR, dok su avio karte na liniji Beograd – Čikago i Beograd – Toronto već od 519 EUR. Detalje ponude možete pogledati ovde.

Ukoliko planirate putovanje ka nekoj od azijskih destinacija, ovog meseca brojne avio kompanije su se potrudile da ponude povoljne cene avio karte i ka tom kontinentu.

Low cost FlyDubai u periodu od 23. do 27. marta u svojoj ponudi će imati avio karte na liniji Beograd – Dubai po ceni već od 230 EUR. Potpunu promotivnu ponudu možete videti ovde.

Do 6. aprila avio kompanija Emirates u svojoj ponudi ima jeftine avio karte ka brojnim azijskim destinacijama. Avio karte iz Beograda do Mumbaja su već od 510 EUR, do Bangkoka od 515 EUR, do Tokija od 615 EUR, do Kolomba od 728 EUR, kao i brojne druge destinacije, a kompletnu ponudu možete videti ovde.

Turska nacionalna avio kompanija do 30. aprila snizila je cene avio karata na relaciji Beograd – Abu Dabi koje možete kupiti već od 359 EUR. U ponudi se nalaze i avio karte do Hong Konga po ceni od 379 EUR, do Šangaja i Pekinga od 585 EUR, a ovo je samo deo velike prolećne promotivne akcije turske avio kompanije.

Sve navedene cene su za povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima. Broj raspoloživog mesta je ograničen, rezervišite već danas avio karte na sajtu Playtravel.rs ili pozovite naše agente ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar