KLM – Snižene redovne cene avio karata za Severnu Ameriku

Nakon velike promocije u februaru, KLM je odlučio da trajno ponudi neverovatno niske cene do Severne Amerike

Avio kompanija KLM snizila je cene svojih redovnih avio karata za letove iz Beograda do Severne Amerike i ponudila avio karte po do sad najpovoljnijim uslovima.

KLM Severna Amerika najpovoljnije avio karte

Neverovatna promotivna akcija na kojoj je avio kompanija KLM tokom februara ponudila najniže cene avio karta do SAD i Kanade, zabeležila je veliki uspeh, pa je ova avio kompanija odlučila da te cene postanu deo redovne prodaje, bez ograničenih perioda za putovanje i kupovinu avio karata.

Cene avio karata veoma su slične onima sa promotivne akcije, pa se i dalje možete putovati veoma povoljno do severnoameričkog kontinenta.

Avio karte za letove iz Beograda do Bostona, Njujorka i Vašingtona možete kupiti već od 419 EUR,  do Montreala po ceni od 499 EUR, do Čikaga i Detroita od 519 EUR, a do Toronta od 529 EUR.

Za letove do kanadskog grada Kalgarija možete kupiti avio karte po ceni od 569 EUR, do San Franciska, Las Vegasa, Atlante i Majamija po ceni od 579 EUR, a do Vankuvera i Los Anđelesa od 589 EUR.

Sve navedene cene se odnose na povratne avio karte sa svim uračunatim dodatnim troškovima i standardnom uslugom avio kompanije KLM. Avio karte po ovim cenama se jedino ne mogu kupiti tokom najpopularnijeg perioda za putovanje od 26. juna do 16. avgusta.

Avio kompanija ne leti direktno iz Srbije, ali ima kodšer sporazum sa avio kompanijom Air Serbia, pa se svi letovi obavljaju sa presedanjem u Amsterdamu ili Briselu.

Broj mesta po ovim cenama je ograničen, a zbog velike traženosti savetujemo Vam da već danas rezervišete Vaše avio karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

4 Komentara
 1. Joca
   odgovori
  05/03/2015

  Ove godine nas troje ide za Hjuston, super

  • Djole
    odgovori
   06/03/2015

   Preko koje destinacije u Americi je najbolje i najbrže doći do Hjustona ?
   Da li je to Detroit?

   • Play Travel
     odgovori
    07/03/2015

    Đole, ukoliko bi Vam Beograd bio polazna tačka na putovanju do Hjustona IAH, nije neophodno da presedate u drugom gradu u Americi. Relacija na kojoj bi se putovanje odvijalo je Beograd BEG – Amsterdam AMS – Houston IAH. Cene povratnih avio karata se kreću od 569 EUR na pomenutoj relaciji. Takođe, postoje i konekcije sa jednim presedanjem preko Pariza, Frankfurta ili Minhena, dok je konekcija preko Amerike najčešće Atlanta ATL.

 2. Djole
   odgovori
  09/03/2015

  Hvala Vam na odgovoru.

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar