Playnews – Najvažnije vesti avgust 2018.

Avio kompanije uvode nove linije, a aerodrom Nikola Tesla obara rekorde – Pročitajte kojih pet vesti su obeležile avgust 2018.

Tokom avgusta sezona je i dalje u punom jeku, pa avio kompanije obično nemaju vremena da najavljuju nove linije i letove, ali se to ipak desilo, a mogli smo da pročitamo i neke lepe vesti koje dolaze sa beogradskog aerodroma. Pročitajte koje su to najveće vesti avgusta 2018. godine po našem mišljenju.

Wizz Air - Ukida linije iz Makedonije

5. Wizz Air odlučio da ukine dve linije iz Makedonije. Od kraja oktobra Wizz Air će obustaviti letove između Ohrida i Londona, kao i od Skoplja za Barselonu – više detalja možete da pročitate ovde.

EasyJet pokrenuo letove Beograd Berlin

4. EasyJet pokrenuo liniju Beograd Berlin. Low cost avio kompanija je prvo uvela letove Beograd Bazel, a onda je 10. avgusta pokrenula i letove na liniji Beograd Berlin. Opširnije možete da pročitate ovde ili ovde.

Air Serbia - Happy Friday promotivna akcija 2018

3. Air Serbia je odlučila da poveća broj letova na liniji Beograd Larnaka i leteće na liniji i tokom zimskog reda letenja, o tome smo pisali na našoj Facebook stranici!

EasyJet želi da uvede još novih linija iz Beograda!

2. EasyJet želi da uvede još novih linija iz Beograda! Odmah nakon što je low cost avio kompanija EasyJet predstavila dve linije iz glavnog grada Srbije, predstavnici kompanije su najavili mogućnost letova za nove destinacije, pod uslovom da se zabeleži uspeh na postojećim linijama. Više detalja možete da pročitate ovde.

Beogradski aerodrom - Do kraja godine blizu 6 miliona putnika

1. Rekordna godina za beogradski aerodrom Nikola Tesla! Brojne avio kompanije su najavile veći broj letova na svojim postojećim linijama, zbog čega mnogi ocenjuju izjavu generalnog menadžera aerodroma kao veoma realnu. 

Koja od ovih vesti je vama najinteresantnija? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

autor: Playtravel

1. septembar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
 • 00 Odraslih
 • 00 Dece
 • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

1 Komentar
 1. Cena povratne karte za dve osobe Beograd Pariz

  Marina Gazdic
   odgovori
  01/09/2018

  Nemam komentar za sada?

Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar