Playnews – Najvažnije vesti novembar 2018.

Pogledajte naš pregled pet najvažnijih vesti iz avioindustrije koje su obeležile novembar 2018.

Novembar je bio turbulentan mesec za aerodrome u Nišu i Beogradu, jer je tokom prošlog meseca nekoliko linija ukinuto. Ipak, novi koncesionar beogradskog aerodroma uspeo je već da privuče nove letove – u nastavku pročitajte o kojim linijama se radi.

Hainan Airlines ukida liniju Beograd Peking

5.  Avio kompanija Hainan Airlines je krajem meseca obustavila letove na liniji između Beograda i Pekinga preko Praga. Vest je objavljena na ovom linkua već su nam stigle informacije da bi neke druge avio kompanije mogle tokom naredne godine da vrate letove, ovog puta direktnom linijom između glavnih gradova Kine i Srbije. O tome ovde.

Ryanair ukida liniju Niš Diseldorf

4.  Low cost avio kompanija Ryanair potvrdila je da će naredne godine suspendovati liniju Niš Diseldorf Weeze, što je već treća linija koja je ukinuta nakon što je Vlada Republike Srbije preuzela niški aerodrom – opširinije.

Wizz Air od subote iz Niša i Ohrida za Beč

3. Nakon loših vesti stigla je i jedna dobra za aerodrom Konstantin Veliki u Nišu – low cost avio kompanija Wizz Air je 17. novembra uspostavila direktnu liniju između Niša i Beča.

Lufthansa pokreće letove iz Crne Gore početkom 2019. godine

2.  Avio kompanija Lufthansa zvanično je potvrdila da će od aprila pokrenuti dve direktne redovne linije iz Tivta ka destinacijama u Nemačkoj. O kojim destinacijama se radi možete da pročitate ovde.

ASL Airlines pokreće letove na liniji Beograd Pariz

1. Na prvom mestu je linija Beograd Pariz. Tokom prošlog meseca čak dve avio kompanije su najavile da će pokrenuti letove na liniji iz Beograda za glavni pariski aerodrom Charles de Gaulle (CDG). Prvo je to učinila avio kompanija Air France o čemu možete da pročitate ovde, a potom je isto učinila i avio kompanija ASL Airlines koja je navela da će putnicima ponuditi najpovoljnije avio karte na ovoj liniji – o tome ovde.

Da li biste poređali vesti baš ovim rasporedom? Da li se slažete sa našim izborom? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticu sajta Play Travel!

autor: Playtravel

2. decembar 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar