Playnews – Najvažnije vesti septembar 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: Ovo su novosti koje su obeležile septembar 2019.

Ovo je period kada se avio kompanije spremaju za narednu godinu, pa smo tokom prošlog meseca dobili vesti o nekoliko novih linija. Apsolutni pobednik po broju novih linija je bio Ryanair, ali su nas prijatno iznenadili Wizz Air, Air Serbia, Eurowings i FlyDubai. U nastavku pročitajte kojih pet vesti smo izdvojili.

FlyDubai - Uvodi nove linije za Jangon i Krabi

5. Low cost avio kompanija FlyDubai zvanično je objavila da će od decembra uspostaviti nove linije za Krabi i Jangun, uz povoljne konekcije za putnike iz Beograda. Detaljnije o tome možete da pročitate ovde.

Wizz Air povećava broj letova na liniji Niš Memmingen

4. Avio kompanija Wizz Air zvanično je potvrdila da će naredne letnje sezone obavljati letove tri puta nedeljno na liniji Niš Memmingen.

Eurowings naredne godine ponovo leti na liniji Beograd Štutgart

3. Nakon godinu dana pauze low cost avio kompanija Eurowings će od početka juna naredne godine ponovo leteti na liniji između Beograda i Štutgarta. Opširnije o tome ovde.

Air Serbia - produzena promotivna akcija snižene cene za 250000 avio karata

2. Air Serbia planira da tokom zimskog reda letenja poveća broj letova ka brojnim destinacijama u svojoj mreži. O kojim linijama se radi pročitajte ovde.

Ryanair uvodi liniju Banja Luka Beč

1. Tri nove linije iz regiona će pokrenuti avio kompanija Ryanair. Popularna low cost avio kompanija će prvo tokom januara pokrenuti liniju Niš Frankfurt Hahn (detaljnije u ovom članku), zatim će krajem marta povezati Banja Luku i Beč (o tome u ovom tekstu), a onda početkom aprila i liniju Podgorica Dublin (više o ovoj liniji u ovde).

Koja vest je po vama bila najvažnija tokom septembra? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticima sajta Play Travel!

autor: Playtravel

6. oktobar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar