Playnews – Najvažnije vesti januar 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: Ovih pet vesti su obeležile januar 2019.

Prvi mesec 2019. avio kompanije, a ovog puta i predstavnici aerodroma u našoj zemlji, iskoristili su da otkriju svoje planove za ovu godinu, pa smo saznali za neke nove linije, kao i za velike investicije. U nastavku pročitajte kojih pet vesti je obeležilo protekli mesec.

Avio karte Beograd Sharjah

5. Najveća low cost avio kompanija na Bliskom istoku i u Severnoj Africi, Air Arabia je najavila da će počev od 28. juna uspostaviti direktnu liniju između Beograda i Šardže (Sharjah), grada koji se nalazi odmah pored Dubaija. Detaljnije o tome ovde.

Aerodrom Beograd dobija novi terminal i pistu do 2024.

4. Domaći mediji su preneli vest da je francuska kompanija VINCI, koncesionar beogradskog aerodroma ,,Nikola Tesla”, potpisala je ugovor sa građevinskom firmom Terma S.A. iz Grčke o rekonstrukciji aerodroma. Investicija podrazumeva novu pistu, kao i nove objekte na aerodromu, a u ovom tekstu navodimo šta je sve planirano.

Etihad Airways otkazao narudžbinu novih Air Serbia aviona

3. Etihad Airways je otkazao narudžbinu deset novih Airbus A320neo letelica koje su bile plan obnove flote avio kompanije Air Serbia. U ovom tekstu navodimo sve detalje, a naknadno je objavljeno da je kompanija Airbus vratila ceo depozit srpskoj avio kompaniji.

Aerodrom Niš - Vlada Srbije finansira 10 novih linija iz Niša

2. Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je Vlada Republike Srbije obezbedila sredstva za finansiranje deset avio linija  iz Niša koje će biti od javnog značaja. O tome na ovom linku.

Air Serbia ove godine uvodi devet novih linija 2019

1. Kao najveću vest izdvajamo to što je avio kompanija Air Serbia objavila da će ove godine pokrenuti čak devet novih linija iz Beograda, a o kojim linijama se radi možete da pročitate ovde.

Da li se slažete sa našim izborom? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticu sajta Play Travel!

autor: Playtravel

2. januar 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar