Playnews – Najvažnije vesti jul 2019.

Najvažnije vesti iz avioindustrije: Ovo su novosti koje su obeležile jul 2019.

Tokom jula avio kompanija Air Serbia je otvorila svoju bazu u Nišu, dve avio kompanije su pokrenule nove linije, a saznali smo i da avio kompanija LOT planira da pokrene novu liniju iz Beograda. U nastavku pročitajte kojih pet vesti smo izdvojili.

Air Serbia promenila besplatne obroke na svojim letovima

5. Na samom kraju jula, avio kompanija Air Serbia je objavila odluku da opet promeni pravila u vezi sa besplatnim posluženjem pića i hrane na svojim letovima.

LOT želi da pokrene letove Beograd Budimpešta

4. Tokom jula saznali smo da avio kompanija LOT planira da pokrene liniju Beograd Budimpešta, što je bilo lepo iznenađenje obzirom da avio kompanija Belavia planira da obustavi letove između dva grada. U prvi mah se moglo čuti da će letovi biti uspostavljeni od septembra, a sada znamo da ova linija neće biti pokrenuta tek tokom letnjeg perioda.

Wizz Air povećava broj letova iz regiona 2019

3. Low cost avio kompanija Wizz Air najavila je na svojim društvenim mrežama da će tokom ove godine povećati broj letova iz Budimpešte.

FlyBosnia pokreće liniju Sarajevo London od septembra

2. Avio kompanija FlyBosnia je zvanično potvrdila da će uspostaviti direktne letove iz Sarajeva za London. Više detalja o tome u ovom članku.

Air Serbia pokrenula prve letove iz Niša jul 2019

1. Avio kompanija Air Serbia je od 15. jula pokrenula prve linije iz Niša u okviru velike ekspanzije koja obuhvata letove ka ukupno 12 destinacija sa aerodroma „Konstantin Veliki”. Detaljnije o tome ovde.

Koja vest je po vama bila najvažnija tokom avgusta? Podelite svoje mišljenje u komentarima sa drugim poseticima sajta Play Travel!

autor: Playtravel

4. avgust 2019.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar