Playnews – Najvažnije vesti mart 2018.

Još novih linija i jedna odluka avio kompanije Air Serbia koja se mnogima nije dopala – Pročitajte koje vesti su obeležile mart 2018.

Air Italy je postala nova zvezda na nebu Italije, avio kompanije su najavile nekoliko novih linija, a sve se više priča i o drugoj liniji između Beograda i Kine… Ipak, jedna vest je tokom marta najviše uzburkala javnost u Srbiji. Ovih pet vesti su po našem mišljenju obeležile mart 2018. godine.

Aerodrom Beograd - Linija za Šangaj sve izvesnija!

5. Ambasador Narodne Republike Kine u Srbiji, Li Manchang, potvrdio je da su trenutno u toku razgovori u vezi sa uspostavljanjem još jedne linije između Srbije i Kine. Mada on nije precizirao o kom gradu se radi, sve je izvesnije da je u pitanju Šagaj – pročitajte detaljnije tekst ovde.

Iran Air uspostavio liniju Beograd Teheran

4. Nakon više odlaganja, iranska nacionalna avio kompanija počela je da obavlja direktne letove između Beograda i Teherana. Detaljnije o tome ovde.

Eurowings pokreće novu liniju iz Tivta

3. Low cost avio kompanija Eurowings, deo kompanije Lufthansa, objavila je da će ovog leta pokrenuti drugu liniju iz Tivta za Nemačku. O kojoj liniji se radi možete da vidite ovde.

Air Italy nova avio kompanija

2. Avio kompanija Qatar Airways je objavila da je započet proces transformacije italijanske avio kompanije Meridiana u novu avio kompaniju koja će nositi naziv Air Italy. Više detalja na ovom linku.

Air Serbia uvodi prodaju hrane i pica tokom leta

1. Ipak, vest koja je na sve ostavila najviše utiska je odluka avio kompanije Air Serbia da uvede uslugu Elevate Deli & Bar – koja omogućuje putnicima da kupe hranu i piće na letovima koji traju do tri sata. Celu vest možete da pročitate ovde.

Koja od ovih vesti je vama najinteresantnija? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

autor: Playtravel

8. april 2018.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar