Delta Air Lines – Snižene cene avio karata do Severne Amerike

Do Severne Amerike po najpovoljnijoj ceni

Američka avio kompanija Delta Air Lines, poput njenih partnera avio kompanija KLM i Air France, takođe je ponudila avio karte do Severne Amerike po najpovoljnijim cenama do sad.

Delta Air Lines avio karte Amerika Kanada

U ovoj ponudi povratne avio karte na liniji Beograd – Njujork, Beograd – Vašington ili Beograd – Boston možete kupiti već od 419 EUR, što je ujedno i najniža cena do sad.

Avio karte do Montreala su već od 499 EUR, do Detroita i Čikaga su po ceni već od 519 EUR, do Toronta od 529 EUR, do Majamija, Atlante, Kalgarija, Las Vegasa i San Franciska od 579 EUR, a do Los Anđelesa i Vankuvera od 589 EUR.

Ovde su navedene redovne cene za povratne avio karte sa uključenim svim dodatnim troškovima i u cenu je uključena standardna usluga avio kompanije. Period prodaje po ovim uslovima nije ograničen, a iz ponude su isključene avio karte za period putovanja od 26. juna do 16. avgusta.

Sličnu ponudu avio kompanije KLM možete pogledati ovde.

Delta Air Lines sarađuje sa avio kompanijama KLM i Air France i domaćom avio kompanijom Air Serbia, pa se letovi iz Beograda obavljaju sa presedanjem u Parizu ili Amsterdamu.

Broj mesta je ograničen pa Vam savetujemo da već danas rezervišete Vaše karte putem sistema za rezervaciju na Playtravel.rs sajtu ili da pozovete naše agente, ukoliko Vam je potrebna pomoć, a kako bi ste sebi obezbedili avio karte po najpovoljnoj ceni.

Online rezervacije na playtravel.rs

ili telefonom na 011.305.93.14

Rent-a-Car Online rezervacije

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar