Playnews – Najvažnije vesti oktobar 2017.

Pročitajte kojih pet vesti su obeležile oktobar 2017.?

U oktobru avio kompanije su nas zasule lepim vestima, od najava pa do pokretanja novih linija, preko povećanja broja letova na postojećim linijama, a po našem, ali i vašem, mišljenju apsolutni pobednik ipak je bio jedan aerodrom.

Avio karte Podgorica Dubai

5. Low cost avio kompanija FlyDubai najavila je novu liniju Podgorica Dubai preko Sarajeva, koja je pokrenuta 1. novembra. Nova linija nije samo povezala Podgoricu sa Dubaijem, već i omogućila putnicima da putuju na liniji Podgorica Sarajevo.

Osim toga, avio kompanija FlyDubai najavila je i povećanje broja letova na liniji Beograd Dubai.

Aegean Airlines povećava broj letova ka regionu 2017

4. Avio kompanija Aegean Airlines je najavila da će od naredne letenje sezone uspostaviti letova između Atine i Skoplja! Letovi između ova dva grada tako će biti uspostavljeni nakon više od 15 godina. Aegean Airlines najavio je da će povećati broj letova iz Atine ka ostalim gradovima bivše Jugoslavije, a istovremeno je i low cost avio kompanija Wizz Air najavila da će pokrenuti letove iz prestonice Grčke ka osam destinacija u Evropi.

Ryanair - Od danas letovi Niš Stokholm

3. Low cost avio kompanija Ryanair od 31. oktobra je uspostavila redovnu liniju Niš Stokholm. Na taj način ona se izjednačila po broju destinacija ka kojim leti sa aerodroma Konstantin Veliki sa low cost avio kompanijom Wizz Air .

2. Wizz Air je krajem oktobra počeo da primenjuje nova pravila za prevoz prtljaga koja bi trebalo da olakšaju putovanja. Kapacitet ručnog prtljaga koji putnici sad mogu besplatno da unesu u avion uvećan je za skoro 50%.

Aerodrom Morava - Turska ulaze u zavrsetak rekonstrukcije aerodroma oktobar 2017

1. Turska je potvrdila da želi da uloži dodatna novčana sredstva u završetak rekonstrukcije aerodroma Morava kod Kraljeva. Ovu lepu vest kasnije je ispratilo i obećanje Vlade Republike Srbije da će prvi letovi biti uspostavljeni već početkom 2018. godine.

Koja vest je po vama bila najupečatljivija u oktobru 2017. godine? Napišite nam svoje mišljenje u komentarima.

autor: Playtravel

3. novembar 2017.

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar