Air Serbia – Martovska promotivna akcija za rane rezervacije

Promotivna akcija će trajati sve do 23. marta

Avio kompanija Air Serbia pokrenula je promotivnu akciju za rane rezervacije na kojoj je snizila cene avio karata ka skoro svim destinacijama iz svoje mreže letova, a koja će trajati sve do 23. marta 2015. godine.

Air Serbia promo avio karte Early Bird mart

Avio karte na “Early Bird” promotivnoj akciji avio kompanije Air Serbia možete kupiti već od 110 EUR za letove do Podgorice, Tivta ili Zagreba.

Avio karte do gradova u regionu: Ljubljane, Tirane, Atine, Sarajeva, Skoplja, Dubrovnika, Pule, Splita, Bukurešta, ali i Atine, Beča i Rima možete kupiti već od 119 EUR. Avio karte za letove do Soluna i Sofije su već od 129 EUR, a do Milana, Štutgarta i Budimpešte već od 139 EUR.

Za letove do Frankfurta i Praga avio karte možete kupiti već od 149 EUR, do Diseldorfa, Amsterdama, Brisela, Kopenhagena, Berlina i Larnake avio karte su već od 169 EUR, dok avio karte do Pariza, Stokholma i Moskve možete kupiti po ceni već od 179 EUR, a do Londona od 189 EUR.

Na promotivnoj akciji za rane rezevacije avio kompanija Air Serbia nudi i tri destinacije na Bliskom istoku, pa avio karte za letove do Tel Aviva možete kupiti po ceni od 229 EUR, do Bejruta od 309 EUR, a do Abu Dabija od 359 EUR.

Sve navedene cene na promotivnoj akciji Early Bird navedene su za povratne avio karte sa svima uračunatim dodatnim troškovima i sa standardnom uslugom avio kompanije Air Serbia. Za putovanja vikendom avio kompanija Air Serbia primenjuje doplatu u visini od 10 EUR po smeru.

Avio karte po promotivnim cenama možete kupiti do 23. marta, a važe za putovanja od 15. aprila do 10. decembra 2015. godine.

Iako period prodaje traje narednih nedelju dana, broj mesta po promotivnim tarifama je ograničen pa preporučujemo da Vašu avio kartu rezervišete već danas online putem našeg sajta playtravel.rs ili pozivom našeg  call centra.

Online rezervacije letova avio kompanije Air Serbia

Rezervišite odmah avio karte kompanije Air Serbia online ili pozovite naš kontakt centar +381 65 872 83 50

Rezervišite avio kartu:

1 Putnik
  • 00 Odraslih
  • 00 Dece
  • 00 Beba
Pošalji Svoj Komentar

Vaš Komentar ili Pitanje

Komentari Putnika

0 Komentara
Vaše ime
Vaš Email
Naslov komentara
Vaš komentar